Hoe kan ik de status van mijn bestellingen opvolgen

Zodra we jouw pakje verzenden en dit bij Bpost aankomt, ontvang je een track & trace link van Bpost. Zo kan je mee volgen wanneer je pakje zal geleverd worden of afgehaald kan worden bij een afhaalpunt. We raden aan de app van Bpost te downloaden. Alle pakjes die gelinkt zijn aan jouw emailadres zullen automatisch in dit overzicht verschijnen.

Proefdrukjes versturen we via de gewone brievenpost. Er is géén track-en-trace mogelijk voor brievenpost.

Als je voor de optie 'Afhalen bij Tadaaz' hebt gekozen, ontvang je van ons een mailtje van zodra je bestelling bij ons klaarligt om op te halen.