Hoe kan ik de kleur en het lettertype van mijn cadeau aanpassen?

Bij heel wat producten kan je de kleur aanpassen in de editor. (Let op: Dit is niet bij alle producten mogelijk)

Achtergrondkleur:

• Je klikt op het deel van jouw cadeau dat je wil aanpassen, zodat je die zone selecteert. Rechtsboven verschijnt dan een kleurenpallet van het geselecteerde vlak.
  • Zo kan je jouw gewenste kleur aanklikken. Je ziet de wijziging meteen op je scherm in de editor.

Tekstkleur/lettertype:

• Selecteer het tekstgedeelte dat je wil aanpassen.
  • Rechtboven verschijnt er een kleurenpallet.
  • Zo kan je jouw gewenste kleur selecteren.