Hoe kan ik bestellen en hoe lang wordt mijn concept bewaard?

Bestellen bij Tadaaz is opmerkelijk eenvoudig! Als je een kaartje hebt gekozen, klik je rechts in product detail op 'Personaliseer!' en pas je het kaartje naar wens aan.

Je kunt jouw ontwerp opmaken en opslaan in jouw account (jouw ontwerp wordt 6 maand bewaard in jouw account). Van dit voorlopig ontwerp kun je steeds een proefdrukje bestellen, zo kun jij jouw geboortekaartje alvast eens bekijken hoe het er zal uit zien.
Na de bevalling nog de laatste gegevens toevoegen en je bent klaar om te bestellen!

Er zijn 2 opties om jouw ontwerp te bestellen:
Optie 1:

• Klik in jouw ontwerpen op bestel en vervolgens krijg je een pop-up venster te zien met de keuze om te bestellen of om een proefdrukje aan te vragen.
  • Zo kom je in jouw winkelmandje terecht.

Optie 2:

• Je klikt in de editor meteen op de knop 'Bestel'
  • Zo krijg je een pop-up venster te zien met de keuze om te bestellen of om een proefdrukje aan te vragen.
  • Zo kom je opnieuw in jouw winkelmandje terecht.

Vanuit je winkelwagentje kan je verder winkelen of afrekenen. In amper vier handige online stappen zal je bestelling worden afgehandeld.
Winkelmandje - Informatie & levering - Betaling - Klaar!