Ik heb mijn proefdruk ontvangen, hoe kan ik hiervan een bestelling plaatsen?

Je kan als volgt te werk gaan om een bestelling te plaatsen van je ontvangen proefdruk:

Ga naar ‘Inloggen’ en klik op ‘Bestellingen’,  zo krijg je een overzicht van jouw bestellingen.

Wil je een bestelling plaatsen zonder wijzigingen?

• Ga naar het kaartje dat je wilt bestellen. Klik op 'Pas ontwerp aan'.
  • Het proefdrukje kan je een nieuwe naam geven.
  • Het product wordt toegevoegd aan je winkelmandje, waar je het aantal kan wijzigen vooraleer een bestelling te plaatsen.

Wil je een bestelling plaatsen met enkele wijzigingen?

• Volg stap 1 en 2 van hierboven.
  • Klik op 'Pas ontwerp aan'
  • Je komt terug in de editor, waar je het product kan aanpassen.

Er zijn 2 opties om je proefdruk opnieuw te bestellen:

Optie 1

• Klik in de editor op Bestel. Zo krijg je een pop-up venster.
  • Je krijgt de keuze om te bestellen, een proefdruk aan te vragen of om je ontwerp te bewaren.

Optie 2

• klik na het bewerken op 'Bewaar je ontwerp', vervolgens kun je kiezen voor 'voeg toe aan winkelmandje'.