Hoe kan ik een nieuw account maken?

Via ‘Mijn account’ kan je een account aanmaken in onze webshop! Via deze handige functie krijg je een overzicht van je ontwerpen, bestellingen, favorieten en je gegevens.

Een account aanmaken doe je zo:

• Klik op 'inloggen'
  • Vul bij 'Nieuw bij Tadaaz?', rechts, je e-mailadres in of klik op 'Ben je nieuwe klant'.
  • Klik op 'Account maken'
  • Vervolledig het inschrijvingsformulier

Om snel en gemakkelijk in te loggen, kan je ook een account aanmaken via Facebook. Jouw gebruikersnaam en e-mailadres van Facebook worden dan overgenomen voor jouw account. Om via Facebook een account aan te maken, klik je op de knop 'verbind met Facebook'.