Proefdruk bestellen?

Wil je jouw kaart eens op voorhand bekijken, voor je hier een grotere oplage van besteld? Dat kan zeker! Volg onderstaande eenvoudige stappen en bestel jouw proefdruk. De verzending ervan is gratis!

1. Je kan na het ontwerpen in onze editor meteen op de oranje knop 'bestel' klikken waarna je wordt doorgestuurd en een keuzescherm krijgt of je een bestelling of proefdruk wil bestellen.

2. Je hebt jouw ontwerp opgeslagen en wil later jouw bestelling plaatsen.
Dan kan je dit rechtstreeks vanuit jouw ontwerpen doen.
Klik op 'voeg toe aan winkelmandje' en maak hier opnieuw de keuze of je deze wil bestellen of hier een proefdrukje van wenst te bestellen.

Ervaar je hier problemen mee? Dan raden we aan even op 'pas ontwerp aan' of 'kopieer ontwerp' te klikken en nogmaals onze editor te doorlopen. Als je daarna op 'bestel' klikt zou je deze mogelijkheid opnieuw moeten krijgen.