Kan ik de foliekleur wijzigen op mijn kaartje?

Vanaf heden is het mogelijk de foliekleur op jouw kaartje te wijzigen. (De foliekleur kan echter niet gewijzigd worden bij onze Buromac-collectie.)

Heeft jouw kaartje reeds folie op het ontwerp? Dan kun je deze vanaf nu wijzigen van foliekleur. Hiervoor kun je kiezen tussen goud, zilver, koper of rosé folie. Dit kun je eenvoudig doen door op de folietekst/-symbool te klikken, vervolgens gaat linksboven een kleurenveld open waaruit je kan kiezen, hier zie je nu ook onze foliekleuren.

Echter worden alle foliesymbolen/tekst in deze kleur gedrukt. Het is dus niet mogelijk om meer dan één foliekleur te kiezen op jouw ontwerpje.